Väärä rakkaus mua vainoaa
Pohdin vieläkin sitä yhtä ja ainoaa
Naista valkoisissa
Kesäaurinkon loisteessa.
Olisin halunnut elämäni kanssa hänen jakaa
Vaan kuin uni hän pois karkaa
Täytyy yksin mun matkaa jatkaa
Voi tätä yksinäistä sielua arkaa
Olen tavannut monta jälkeen hänen
Mut ei sykähdä sydämeni vieressä toisen
Olen kirjoittanut monta laulua hänelle
Sydämeeni tehnyt alttarin ainoalle
Taas katson kuvaasi,
on niitä netissä koko kollaasi
Olen kenties rakkauden aasi
Sanoisit varmaan, et jatka matkaasi
Annan itseni sille, joka saman roihun sytyttää.
Vaan en tiedä ootko mulle ainut
Takaisin kimmoaa rakkauteni kaiut.
Haluisin jatkaa elämää
Uuden rakkauden siihen löytää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut