Kello on kuusi perjantaina
Tehtaan kello soittaa
Meni tääkin viikko palkkaa oottaes
On huomenna taas pieni mahdollisuus voittaa
Raviradan ääreen nyt suuntaa mies miettien
Kuunteli taas vihjeet hevosmiesten
Piirtää merkit lappuun luottaen
Et rikkaampi ois tää kuin eilinen
Vaan laukan ottaa taas tuo hevonen mustalaisen
Viimeiset rahat säästää drinkille baariin
Kulkee taas huomisen päivän uusiin menetyksiiin
Niin on koko iän murheiden banjo soinut
On mies alla taakkojen jo kasaan painunut
Hänet perheensä jo aikoja sitten jättänyt
Ei miehen viinan ja pelin himoa kestänyt
Tämä tie vielä miehen tämän tappaa
Työtkään ei miestä enää nappaa
Kulkee nyt sillalle päälle kaiteiden
Uskoen saavan näin elämän uuden
Silloin valon hän silmissään näkee
On hän silti viel jollekin tärkee
Poikansa hänelle kätensä ojentaa
Pyytää hänet luoksensa asumaan
Sanoo, et kunhan vain avun otat vastaan
Niin tie tää yhdessä kuljetaan
Kuuskymppisenä saat viel tarttuu elämään
Käyt nyt kanssa rakkaittes samaan pöytään
On sulla heille vielä paljon annettavaa
Paljon onnen paloista saat muisteltavaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut