Joskus kappaleen unohtaa
joka sävelellään sanoillaan kantaa
Kauneus sen on sinun sisällä
Merkitys on vain elämäsi metreillä
Kuun poikaa kerran kuunnella sain
Oli se mulle kerran elämää vain
Olin siinä hetkessä myyty
Koneeni kerran hyyty
Musiikki antaa joskus syyn elää
Ei ole siinä uskoa väärää
Äänet luonnon ja soittimien
Sulle usein lohdun antaa
Sut läpi elämän vuosien kantaa
Haluan itsekin tarinoita kirjoittaa
Itseni tässä elämässä voittaa
Ollaan me kaikki lintuja siipirikkoisia
Voidaan avulla musiikin lohduttaa toisia
Kuun poikaa kerran kuunnella sain
Oli se mulle kerran elämää vain
Olin siinä hetkessä myyty
Koneeni kerran hyyty
On mieli joskus niin tumma
Ajatusmaailmasi outo ja kumma
Olet elämässäs ainakin kerran särkyvä
Mut on kerran se kaikki kipu väistyvä
Jotkut ne suuret taakat kantaa
Vaan ne lisää vahvuutta antaa
Ollaan kaikki lapsia taivaan
Kerran voi se kantaa sut unelmaan
Kuun poikaa kerran kuunnella sain
Oli se mulle kerran elämää vain
Olin siinä hetkessä myyty
Koneeni kerran hyyty
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut