Kuka rakkauden tarinat kirjoittaa
Kuka meille onnen antaa.
En tiedä. Tiedän vain
Et vielä oon yksin.
Oon saanut niin monta lupausta
Yhä silti mietin elämäni tarkoitusta.
Kuka mut täältä vielä korjaa.
Onko kaunis rakkaus vain harhaa.
Sydämeni ei enää kestä pistosta.
Veri valuu kadotetuista rakkauksista.
Uskon vain, jos lupaat enemmän antaa kuin ottaa.
Elämä rakkauden vieläkin pelottaa.
Vain ikuinen rakkaus voi mut pelastaa
Niin harva osaa enää oikein rakastaa.
Antaa voin paljon enemmän kuin ottaa,
kun vaan voisit elämääni kunnioittaa.
Annan sydämeni avaimen sulle,
joka uskot vielä ikuiseen rakkauteen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi