Muistan äänesi
painon ja värin
liian hyvin vieläkin
Tai kuinka naurusi
hyväili minua
kauttaaltaan
Voisinko unohtaa
meitä kohdanneen
vääryyden ja
jatkaa elämääni?
Sinua on niin vaikea päästää,
sinussa on paljon menetettävää
Selite:
Ikävä, joten voisitko jo haalistua mielestäni?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämässä noin vaih tapahtuu, Ihmisiä tulee ja menee. Joku jää muistiin ja ja joku unontaa.
Harva on todella korvaamaton
Ehyt, hienosti kirjoitettu runo, kaipaus. Kiitos tästä.