Pyydän anteeksi
varomattomia sanojani,
mutta sinussa ei ole
mitään minulle
Kai olisin kova katoamaan utuun
ja kummiin haaveisiin,
vaan harvasta on minua
tuomaan takaisin
Kaipaan salaperäistä vahvuutta
ja äänekästä hiljaisuutta,
enkä sinussa näe niitä
Selite:
En olisi halunnut, että olit minulle se väärä ihminen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahvaa runoutta, täytyy olla rohkee että pystyy sanomaan noin! Hieno runo. ^^
Raaka, rehellinen. Upea on runosi!
Jollain tapaa samaistun tähän tunteeseen mikä runossa on.