Pienen karmivan hetken
olet ommellut sydämeeni
Vanhat kalpeat kuiskaukset
kaikuvat vieläkin
Tältäkö sinusta tuntui
jäädä katseeltani paitsi?
Yksinäisyyttäni kavahdan kovemmin,
kun näen vanhan heijastuksesi
piirtyvän lattiaan
Selite:
Vanha muistoni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Auts.. Haikeaa ja samalla vahvaa.. Hieno runo!
Herkänkaunista tekstiä.
Pidän runokuvistasi. Hienoa.