Viimeiset hetket
olen kulkenut vierelläsi
Miten helppoa onkaan
eksyä ikuisuuteesi
Viipyvä ilta
ei anna anteeksi enempää
Tässä kuulaassa kadotuksessa
sinä olet päätähti ja
minä kadotettu sielu
Selite:
Hyvästi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lopussa on synkän kaunis tunnelma. Pidän siitä, vaikken ehkä ymmärrä
Tää on kieltämättä (ehkä) parhain runo, mitä olen tähän mennessä ehtinyt lukea/kommentoida. Suosikkihin tämä ehdottomasti kuuluu. :)