Edessäni on jälleen mies,
joka saa sisälläni olevan
tytön vapisemaan
Vahvuutesi
pelottaa minua
Myskin tuoksu
sekoitettuna
hiljaisena palavaan
savukkeeseen
ei ole ennen saanut ylleen
yhtä huumaavaa muotoa
Selite:
huhhuh
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jalat alta sai hän...
Oih, tästähän avautuu kokonainen tarina. Hieno!
Intiimi runo, jossa tyttöä viedään. Mielikuva, joka otsikon mukaisesti saalistaa. Kiitos tästä.
Uuu.. Hyvä runo. :D