Sinussa on varovaista tulta,
joka polttaa silmiäni,
enkä silti uskalla niitä sulkea
Kerään lämpöäsi itseeni
vielä hetken verran
Ehkä pian olen
sinusta valmis ja
jossain muualla kolkuttelee
tätä puolituttua aamua
pehmeämpi herätys
Selite:
mutta kiitos hetkestä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahva tunnelma. Hieno!
Tämä oli todella kaunis.
rentouttavan toiveikas. kauniisti ilmaistua ajatusta.