Tänä iltana
sinä olet minun
edes salaisten
vilkaisujen verran
Olen tuntenut
katseesi kehollani
ja hyvä kun pystyn
silmiäsi kohtaamaan
Meille ei ole muuta luvassa,
hetken elämme toistemme riippuvuudesta,
kunnes hämärä pyyhkäisee
valkean taivaan yli
Selite:
kiitos ja näkemiin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Katseet kerovat enemmän,kuin tuhat sanaa...
kaunis. haikean kaunis ajatus. salaa vilkaisen ajatuksiisi, tunteisiin ja tunnen tämän. melkeimpä menisi suosikkeihin mutta lisäänkin vain sinut sinne :)
Kaipauksen rohtunut suudelma, on runosi. Lähellä, mutta vain lähellä kulkevat sanasi. Hieno.