hyviä ja
vähemmän
sekä enemmän
parhaita, joista
ei aina tiedä
kuin jälkeen
niitä, joiden
puolesta taistelisi
ja niitä, joista
taistella (pois)
niitä, joita
ei välittäisi
taistella laisinkaan
joitain, joista
olla ylpeä
(tuskin kaikista
kukaan)
ja joitain
suoda unohtaa
minunkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos!
Sivut