En vain ymmärrä
miten sama maalaus
voi olla kaukaa niin karkea
silkkiä, kun sitä koskettaa
läheltä katsottuna sen kauneus lumoaa
saa katoamaan kaiken ulkopuolisen
miksei minun vetovoimani riitä
kuin käsivarren mitan päähän?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut