Kuin ensimmäistä kertaa
tai viimeistä
lopullista
minun yöni
täyttyvät
äänesi kuvista
kultasilmiesi katseesta
joka lävitseni
jättäen minuun
sydämesi lyöntien tahdin
kun näen sinut
vihdoin
puhut minulle
enkä ole enää
vain yksi kaikista
(muistan sinut
se antaisi rauhan)
niin unieni
kuin valveideni
rajapinnassa
en toisestakaan
saa otetta
kuin olisin palannut
aikaan, jolloin
elämä oli uutta
ja minäkin
mutta niinhän
kauttasi olen
haurasta ja
henkäyksestä poissa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
se antaisi rauhan"
Harva osaa kirjoittaa niin kauniin runon, mikä kertoo eri tarinoita eri lukijalle.
Itse tulkitsen runon kertovan ihastumisesta henkilöön, jota ei voi saada.
"Jättäen minuun sydämesi lyöntien tahdin"
Tämä kohta nousi minulle esiin. Aivan upea!
Sivut