Polkumme on
kulkenut kautta valtamerien
ajasta riippumattomia elämänkulkuja
Ikuisuushetkenä
henkäyksessä, havahtumatta
meidät on
suruilla kauniimmaksi muovailtu
riemuilla vahvaksi, yhdeksi koettu
(tarinamme taitekohdissa)
Yksin olisivat nämäkin sateet
raskaammat kantaa
koska kastepisaroidesi
koristelemia helminauhoja
voin kantaa puolestasi
kuten sinä minun
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi