Ihailen sinua kauempaa
niin kaukaa, etten näe edes
hymyäsi, joka on
minun aurinkokuntani
alku ja kirkkaus
enkä
silmiäsi, jotka katsovat muualle
kaikkiin niihin muihin
kaikkiin ennen minua
kun on
välillämme miljoonittain
pyörteilevää kauneutta
heillä useampia vuosia
enkä voi heitä saavuttaa
saati päästä ohitse
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut