tupperware-astioissa
myydään triplaplatinaa
heille, jotka paheksuvat
kaupallisia polymeerejä
samalla
he ihmettelevät
miksei omakustannerakkaus
yllä billboardille
Selite:
Tekoja pyhyydestä ja onnellisuudesta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi