ärripurri mielipaha
itkupotku nyyhkis
sikinsokin mielikuva
itkutippa pyyhkis
unityyny lohtuapu
halipusi pehmopupu
mielipaha hyppipomppi pois
Selite:
Lapsekkaaksi on joskus hyvä heittäytyä. Ei kiukuta ja unikin tulee mukavasti.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana:)
Niin pienen hetken ärripurria, hieno :)
Hauska loru
Sivut