Nukkuu.
Unia näkee.
Kylmästä kärsimättä haaveilee.
Maailmasta irtautuu, ja piikkiturkistaan.
Tyytyväisenä tuhisee valkean vaipan alla.
Haaveissaan näkee lehdet puissa.
Kauneimmat värit huomaa.
Unia näkee.
Nukkuu.
Selite:
Lisää äidinkieltä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi