Pidä minua

Runoilija clothespin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heimoi
 
tule takaisin tuntemaan joka osani
 
 
 
unohdin jo reitit, jotka kävelit
askeltesi kaiut tunnelini seinissä
kuinka sormillasi napsautit valoni päälle
ja minä nauroin vaikka ikkunastani näkyvät kadut
olivat pitkät ja tasaisen harmaat 

 
 
minä hukuin itseeni, tähän käsien paljouteen
kasvoihin, jotka nimittivät minua kaikeksi muuksi
muttei ihmiseksi kertaakaan 
eivätkä ne koskaan oppineet nimeäni ulkoa
hukuttivat vain nyrkkinsä näihin lakanoihin
 
 
 
 
tiesit niin paljon aitojen läpi juoksemisesta
minä kyynelten piilottamisesta 
 
nauruun, sateeseen, yskäkohtaukseen
sanon: "Luvallasi?"
                                  ja poistun lähimpään vessakoppiin
 
 
kiipesinkö minä ikkunasta?
odotitko sinä kelloasi vilkuillen, levottomasti
tarjoilijalle sanoit, että seurasi voi huonosti 
mutta lopulta hän vaati sinua luovuttamaan pöytäsi
 
vai lähditkö sittenkin 
lähditkö vain ja olinko se minä joka palasi takaisin
valkoisen pöytäliinan seuraksi
 

 
sinun tuoksusi on vahvana näinä päivissä
 
,
 
 jotka valuvat, 
                          eikä todellisuus tahdo pitää minusta kiinni
eivätkä lipuvat kädet, vaeltavat kädet, kädet jotka 
tanssivat, hyppivät rintojeni väliä, kastuvat hiuksissani,
nukkuvat ja lepäävät ihoani vasten taikka 
                                                         sanat
sanat, jotka täyttävät hiljaisuudet, ilmestyvät tyhjyydestä,
pimeinä tunteina, huokausten välistä, suudelmien lomasta,
sanat, jotka hellivät, ihoani vasten puhuvat sanat, suuret ja 
pienet sanat, hymyilevät sanat 
 
                   pidä minua
 
 
 
 
kuten sinä pidit
 

litisteän yhteen kaksi toisistaan irronnutta polkua

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimisuvaa ja innostuvaa tunnetta, jotenkin niin päättäväinen kertomus tunteista.
 

Käyttäjän kaikki runot