Tiedoitus kansalaisille (muureista):

Runoilija clothespin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heimoi
 
Mitään esteitä ei ole! 
 
Muurit ovat vain dynastioiden keksimä sepite. Muurit ovat satua! Ne ovat kiinalaisten, rauhaa rakastavien introverttien suurten kuvitelmien ja mutkikkaiden juonien lopputulos. Seiniä ei ole! Seinät kaadettiin jo aikana, jona ymmärrettiin, että kuolleista ei synny vampyyrejä, eikä siten ole ketään, joka tarvitsisi lupaa sisään astumiseen. Seinistä luovuttiin, jotta voimme kaikki asua yhdessä tämän kirkkaan ja puhtaan taivaan alla. Ja aidat! Vuosisatojen ajan olemme hyppineet niiden ylitse! 
 
Kuulkaa siis rakkaat kansalaiset: teille ei ole olemassa esteitä. Eläkää ja rakastakaa kuten parhaaksi näette. Kunnioittakaa jumalianne, jotka jakavat teille tämän tiedon ja kiittäkää itseänne siitä, että otitte se vastaan. Kävelkää läpi kuvittelemienne rajojen. Te olette vapaat sielut, vapaa kansa, vapaat kehoissanne!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtavaa! :)
”Maapallo on vain yksi maa ja ihmiskunta sen kansalaiset.” - Baha’u’llah (1817-1892)
Mietin että Trump lausuisi tämän kiitospäivän puheessa.
 

Käyttäjän kaikki runot