Älä enää hae minua tanssimaan (muokattu)

Runoilija clothespin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heimoi
 
Jätä minut väliin ensi kerran
kun haet tyttöjä tanssimaan
 
en ole lattialle laitettu
olen kömpelö puukengissäni
silti sormet kuin kärpäspaperia
iho himosta hikinen
sydän kärventyy 
kun hetkeksi talvi kääntyy kesäksi 
ja patterit ovat ilmanalaan nähden liian kovalla

minä en halua rakastaa
 
oikenevia kauloja ja korvat täynnä naurua
sormesi punovat tytöistä palmikoita
makeita kuin mansikat, seassa myös mustikoita
enkä edes sure, mutta jalat tärisevät niin 
etten voi seisoa

yritän olla vähemmän tietoinen kaikesta mitä tapahtuu

ei tapahdu



älä enää hae minua tanssimaan
minä harrastan äkäisten naisten puhetta
puren rohtuneita huuliani, mikä on ällöttävää
minkä lisäksi astun varpaille
eikä se ole hauskaa, vaikka nauraisit

vatsanpohjaani vaivaa korvennus
sellainen, että ihoni karvat nousevat pystyyn
näytän ja tunnun sisältä eläimelle
huulesi ovat kaksi pehmeän täyteläistä lihanpalaa

ennen tätä et edes tiennyt kuinka hyvä voin olla
s

               ekoamaan askelissa



askelet ja sydän kulkevat eri rytmeissä
unelmista ja todellisuudesta muodostuu unellisuus
melkein uskon kaikkea mitä ajattelen ja
puren sinua korvasta

sanon

lähde
(huom. kaksoismerkitys. olen pelkkää
rakkaudenjanoa, mutta en tiedä haluako juoda
tästä lähteestä, joten puoliksi toivon, ettet ymmärrä
sittenkään mitä todella tarkoitan ja otat jalat alle, 
menet, pysyt poissa)





kengät, sinun tai minun, kopisevat asfaltissa
on yö tai ainakin hämärä
asfaltti kopisee takaisin ja kun maailmaa katsoo
tämän huimauksen läpi niin
asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm


yritän olla ajattelematta sitä mitä on tapahtunut
ei ole



älä enää hae minua tanssimaan


minä herään aamulla sekaviin ajatuksiin 
herätän jäseneni krapulaan, joka ei johdu viinasta
voin pahoin, ajatuksia sinusta


seison suihkussa liian kauan
pesemässä pois sormenjälkiä


                             jotka eivät edes osuneet iholle


                                          nukun koko päivän pois toivetta

                                 shh
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno kuin elämää realismin haaveessa.
 

Käyttäjän kaikki runot