Voi hyvä tavaton! Voi hyvä Jumala!
Minä palan halusta kaatua tähän,
kaataa itselleni lasillisen
kumota kynttilät
tanssia hetken
Oi! Antaa ajan polttaa!
Hänen selkänsä kaari, nytkyvä painuu huulteni alla
katosta tulee sadetta ja me hukutaan sekä hukutetaan kaikki
pyörivä aika ja pyörivät valot, pyörivät rattaat, videonauhurit
uudet ovat jo kuvia menneestä ja oi palan halusta
kaataa kynttilät, aloittaa alusta, tanssia kanssasi noin!
Tunnethan miltä iho iholla nyt tuntuukaan?
Se nuolee toinen toistaan pehmeästi, vain
iho voi olla niin pehmeää ja vain toinen meistä voi saada
toisen haukkomaan henkeä noin että palaa sydän ja
iho palaa tavalla, joka saa kukat kukkimaan ja linnut laulamaan
ja kaikki muut jo kertaalleen hoetut sanat, jotka tulevat mieleen
kun huokaukseni maalaavat kattolampun kristallit
orkidean värisiksi
Rakas
en ole koskaan osannut kirjoittaa onnellisista asioista
enkä osaa tänäänkään
Annathan anteeksi nämä köyhät sanani
Historian ja kulttuurin pilaamat ilmaukset
Suurten ja pienten sanomat. Ne mullistivat maailman jo kerran
Tänään, en osaa sanoa mitään, mitä ei olisi jo sanottu
Rakas anna anteeksi nämä köyhät sanani
Voi hyvänen aika ne vihreät valot jotka herättävät minut aamuisin!
Jo herätessä
palan halusta kaaduta
hukuttautua niihin
jo ihoni palaa kuin olisi kynttilät kaadettu
kuin olisi steariini valmiina halkeamaan
valmiina olemaan valumatta
kiinnittynyt ihokarvoihin
Voi hyvä tavaton tätä tunnetta!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit