Ei kohtaaminen

Runoilija clothespin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

heimoi
 
Minä pelkään, että näen sinut 
 
 
sillä sitten
sinä ylität tien minun takiani 
                               nostat kätesi
                                           sanot nimeni, sanot
 
                        "hei"
 
 
 
 
tuuli rämisyttää peltikattojani
 
 
 
tänään valo taittuu, hehkuna
se asuu kaikilla pinnoilla ja minä imen sitä
kuin lääkettä 
katu valon alla on mustaa, leikittelen askelilla 
ihmisten otsat huokuvat valoa 
otsat laumoina kävelykatua pitkin
pelkkiä valon voitelemia hahmoja
tämä on niin kaunis päivä 
                                                          enkä minä tunne ketään 
                                              mitään
 
 
vain tuulen
 
 
 
korttitalon osat leviävät, osa karkaa lentoon
afalttiin 
 
 
ristejä ja patajätkä
 
 
 
 
olisiko sitten helpompi, jos et sanoisi sanaakaan?
 
 
 
 
taivaalta roikkuu valoa
rakastan olemassaolon jokaista hetkeä koko kehollani
      niin että tärisen
kerron sen sinulle muotoillen sanat huulillani, ääneti
tämä on sellainen hetki, että olisi hyvä vain kävellä elämä pois
kuiskaan senkin sinulle, vaikket ole kuulemassa 
 
keltaisen valon ja mustan olemassaolon tasapainoilu
autojen keltaiset valot, niiden mustat renkaat
otsilla auringon hehku
 
 
 
ajattelen tätä kaikkea 
suu taittuneena nauruun
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot