Ihmisinä olemme universumille velkaa yhden kuoleman. Ja sen velan me maksamme jokainen. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.10.2017 23:04 Star Erittäin hyvin todettu, ei mitään lisättävää, kiitos. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.10.2017 11:13 Testipoisto jämptilleen noin se on Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut