Surkuhupaisaa tämä kevät

Runoilija Maatiainen

Ikkuna kopsahtaa
sielä lepää keltasirkku
siivet levällään tantereessa 
viriili mister varpunen se käsittää koko jutun
ihan toisella lailla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, mukavan keväthenkinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot