Kaamosmiete

Runoilija Maatiainen

Ei enää minnekään
ainakaan takaisin 
vie tie
joka tänne toi

Jossakin muualla ikävöisin
tuulta miten soi
Sinihämärää päivien lyhinten
revontulta öisin 
tanssivaa
Hahmoja tuntureiden 
tunturilaakson kuuta
 
Tienpäähän saapuneet
sydän ja saappaat
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinne jos menee, niin aina kuulemma kaipaa takaisin niihin maisemiin
Ihana ja kaunis on runosi.
Ajatuksia herättävä runo. 
Surumielisen kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot