Vahinko kello kaulassa

Runoilija Maatiainen

Ei sen väliä
kuka oli väärässä
jos vahinko tuleekin kello kaulassa
vaan kumpi tässä väistää?
Ja minne?

Paha tästä minnekään
kapealla käytävällä
leveämpi lehmä
ja kohti tosiaan tulossa
kääntyy se kuitenkin
ruokintapöydän kautta
riehakkaasti rehuvarastoon 

Pikimmitten perässä ovea kiinni
riehukoon sielä
mokoma
jatkan lypsyä
en kerta kuollutkaan vielä

Mutta väkirehusäkki!
Haettava pois!
Ettei se seko syö itseään kipeäksi
mennään kierros paalia ympäri
sitten pako säkin kanssa onnistuu

Palataan asiaan
20min myöhemmin
rohkaisyryypyksi tölkillinen
Valion vadelma-kaakao proteiinipirtelöä
sillä mennään

Kas lehmää lempsukkaa
jo vain kävelee parteensa
antaa kytkeä kiinni ja lypsää
käy maate
vain sotku rehuvarastossa
muistona mistään
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hulvaton runo ja lehmä😄
 

Käyttäjän kaikki runot