Oisko tässä vinkki

Runoilija Maatiainen

Tuli mieleen 
kun jouluaattona mättämässä
muutama traktorikauhallinen
lapiolla ja talikolla sontaa
joskus kun on niin että ei
pelitä systeemit
ja oli siinä jotain muutakin ongelmaa
niin kuin vaikka ne jäätyneet vesikupit
niin tuli mieleen 
että aktivisti saattaisi tässä tehdä jo elsun*
ja ottaa kuvia ja laittaa ison otsikon
Tuli vaan mieleen 
että olisiko siitä aktivistista kaveriksi
mättämään? 
Eikös se olisi aktivistimpaa?

Mutta ei näkynyt aktivistia
Ja tuli jouluyö
Yhden ihmisen työvoitto 
Kun lehmät puhtaille turpeille maate



 
Selite: 
*eläinsuojeluilmoitus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä aiheesta ei ole varmaankaan tehty joululauluja!
Ei kait muuten kuin silleen sivuavasti että eläinsuojaan syntyi itse joulun aihe "heinille härkien kaukalon". On sielä sontaakin todnäk ollut.
 

Käyttäjän kaikki runot