Yövieras

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
40
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.10.2024 15:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Öisessä puutarhamajassa
Hänen huultensa väri
On intohimon kirsikka

Neidon povi kohoilee
Henkäysten tahdissa
Pieluksenaan pimeys

Kynttilänliekki lepattaa
Pergamentilla vain
Vahaa ja kyyneliä

Puristetussa kädessään
Runnottu ruusunkukka
Tummanpunainen sydän

Kuin tuulenviri kävisi
Valkolehdokin tuoksu
Vahvistuu ja syvenee

Yökehrääjä kehrää
Kuu paistaa ja hämy,
Sen tummuus tiivistyy

Keskiyön hetki tuo
Heti saavu ei, vaan
Tiimalasikin hidastuu

Pöllökin vaikenee
Ja lintu kavahtuu
Metsässä on hahmo

Valon ja varjojen leikkiä
Kiiltomatojen hohdetta
Öisen usvan kastetta

Tuoksua märän maan
Koiranputkiviidakossa
Niiden varret lakoaa

Se on Hän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi kun upea...
hieno
kivasti kuin leikkien aistikkuus ja romanttisuus
upea pari
tykkäsin
Aivan ihana! Maalaat runoillasi aivan omintakeisen ja kiinnostavan maailman, jossa on hienoja kuvia ja tunnelmia. Tykkään kovasti : )
 

Käyttäjän kaikki runot