Uruz

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
40
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.10.2024 15:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi vuoret tärisevät?
Ikipimeydessä nyt hehkuu
Miksi jääkuoreni sulavat?
Kylmässäkin lämpö leiskuu

Kirjokanteen on merkitty -
Ilmojen vallat vellovat
Tähtiriimuin kiinnitetty
Kosmiset voimat valtavat

Silmänsä ovat ametistia
Henkäyksensä sulaa laavaa
Lihakset graniittipaasia
Turkkinsa aionien tuhkaa

Raskaasti sydän sykkii
Tietoisuuteeni pumpaten
Alasti ruumiini mylvii
Silmänsä viimein avaten

Uruz!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieluisaa luettavaa, elämässä on paljon yllätyksiä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot