Catherine

Runoilija Ahura

mies
Julkaistu:
40
Liittynyt: 13.8.2005
Viimeksi paikalla: 25.10.2024 15:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
auringon viimeiset säteet
ovat sinun hiuksesi
kalpeiden kasvojen pisamat
pohjoistaivaan tähdet
marraskuun huurteinen maa
eteerinen kosketuksesi

talven valo viipyilee
etsit pulssia kevään
ehtymätön lähde pulppuilee
kaadat viinin maljaan
voitelu ikuiseen elämään
hiljaa lumi leijailee

rakkautesi minua hyytää
vaikka hymysi kiehtoo
huultesi terä puistattaa
kun talven viima ulvoo
asetan lyhdyn lepattavan
kivellesi Catherine
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot