Maaliskuun kirkas tähti
Hangen kanssa säkenöi,
Kun hän taistoon lähti -
Ei koskaan palata voi.
Ylivoimainen vihollinen,
Vaan ihanne on Spartan.
Isien maa ylitse kaiken,
Kohtalona tämän kansan.
Saat sen itse päättää,
Mikä on sinun tahtosi.
Historian voi kääntää
Tuo kallein uhrauksesi!
Kuningas Leonidas elää -
Tarinoissa sankareiden.
Sua tuskin moni tietää,
Silti joukkoon kuuluen!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit