Haluan herätä täällä, luona sydämeni
Nähdä kyyneleeni jääpuikkoina oksiini tarttuvan
Putoavaan tykkylumeen yksinäisyyteni tarttuvan
Laukkaava poroni vie pahan mielen kauas tuntureitteni taa
Olenhan minäkin paljon enemmän kuin
Pimeyden aidalla vartioiva korppi
Verta tihkuva rakkauden sydän
Olen metsä, puut, valon leikki tuntureilla
Selite:
Heräämistäkö? unettaa minua vieläkin..hiukan :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi