Syksyn lehdet askelten alla
Viileä tuuli seurailee
Katselen eteeni...kauas
Kuin haluaisin olla jossain..
jossain muualla
Läheltä pyrähtää lintu lentoon...havahdun
Elänkö unessa haluamatta herätä
Onko haluttu kauempana kuin tähdet
Saanko toiveen tähdenlennosta...
edes pienen
Selite:
Elämästä on tullut kaksi suuntaa..sisälläni kuljen haaveilun polkua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surumielisyyttä ja kaunista tunnelman kuvausta ja lopussa toiveikas ajatus. Upea runo!
Sivut