Sinulle siivin yöperhon
tuon tunteiden tuliverhon
kaksi pimeässä hapuilevaa
toistensa sisimmän tavoittaa
tunteen voima puristaa sydäntä
aika sylissä pysähtyy
miksi rakastaminen sattuu
Selite:
Elämän junan ikkunoista näkyvää, pakotietä todellisuudesta, rakastaminen sattuu vaiko sen puute ?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi