Sanaton viesti
Ottamaton kuva
Kertomaton kaipuu
En minä niitä tarvitse
Katse silmiisi
Ja
Minulla on kaikki
Ottamaton kuva
Kertomaton kaipuu
En minä niitä tarvitse
Katse silmiisi
Ja
Minulla on kaikki
Selite:
💕
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suurin onni 🌹
silloin parhaus toteutuu, suuri rakkaus juureentuu,
ihanan romanttinen on positiivinen runosi
Sivut