Jos olisin tuuli
Viimana hiuksiisi tarttuisin
Pienenä virinä ihollesi
Jos olisin joki
Koskena sinussa kuohuisin
Yllesi valuisin vuolaana
Jos olisin aurinko
Lämpööni sinut kietoisin
Säteilläni sinussa olisin
Sinuun laskeutuisin yöksi
Valoni hiljaa piilottaisin
Yön huntua hivellen
Vain sinulle olisin
Selite:
Näihin haaveiluihin on niin helppo hypätä varsinkin yön tunteina.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea teos! Tiivis tunnelma, koskettava, tämän voi melkein tuntea iholla. Tykkään tyylistä.
Sivut