Turhaan yritän rauhoittua
äkkipikaisuuteni kivulias tulos
lyönti keskelle nenää
olenko nyt
kuolleen kärpäsen naamakirja
äkkipikaisuuteni kivulias tulos
lyönti keskelle nenää
olenko nyt
kuolleen kärpäsen naamakirja
Selite:
Kesämiitin runo sanoista: kärpänen, turhaan, face
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut