Se on ottanut sinut
Se on ottanut sinusta kaiken
Se on rajoittanut sinun elämäsi yhteen huoneeseen
Se on huutanut nimeäsi jo vuoden ja nyt on ilmoittanut lopulta että on tulossa hakemaan sinut
Se ei kerro tarkkaa aikaa eikä päivää
Silti me tiedämme että se on tulossa
Se sanelee meille ehtoja
Tehkää asiat vielä kun voitte, sillä olen tullut ja tulen olemaan
Olen ottanut hänet kodikseni enkä aijo enää lähteä
Se sanoo tulkaa nyt tai katukaa myöhemmin
Se käskee sanomaan nyt ne lauseet joiden olemassa olo on ollut ilman sanojakin selvää
Minä rakastan sinua
Saatan sinua tämän lopun elämän
Saatan sinut sinne missä ei ole kipua
Saatan sinut sinne missä ei ole pelkoa
Saatan sinut sinne missä voit levätä
Olen tässä kanssasi ja saatan sinut kotiin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi