En kirjoita itsestäni
Kirjoitan teistä
Olen tässä, mutta en läsnä kuitenkaan
Miten voisinkaan olla?
Sanot hän lähtee, ymmärrän sen
Kysyt voiko tästä toipua
Kysyt miten selviät
Miten minä voisin löytää sanoja?
Kuuntelen hiljaa
Sillä en tiedä mitä voin sanoa
Mitä voin sanoa rakkaalleni joka menettää elämänsä toisen ihmeen?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi