Olit miten vaan
Oikein et ole milloinkaan
Olit hiljaa tai huusit
Aina sinä kiukuttelet
Kiällät tai annat luvan
Aina syynä on että sinä vittuilet
Pysähdyin hetkeksi
Raotin verkkareideni kuminauhaa ja kurkkasin
Kummalla meistä olikaan ne naisen elimet??????
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi