Rakkaus on röyhkeä
Se tulee, kysymättä sopivaa hetkeä
Rakkaus on kiero
Se luikertelee sisimpääsi, repien sinut rikki
Nyt kysynkin sinulta sinä typerä tunne
Miksi et voinut säästää meitä tältä?
Niin, aika ei ollut oikea, hetki ei ollut sopiva
Nyt minä vihaan sinua,
sinua röyhkeä, typerä ja kiero rakkaus
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi