Jotain minusta

Runoilija JB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämääni en voi kertoa alusta loppuun,
Sillä nämä sivut ei riittäisi niille kaikille hetkille

Ei riittäisi aikakaan kertomaan kaikesta mistä haluaisin,
ja ennen loppuisi elämäni kun saisin kaiken kerrottua

Tuhlaisin aikani kertomalla menneestä,
Elämättä nykyisyyttä

Voin kuitenkin kertoa Rakkaudesta

Rakkaudesta elämässäni
Rakkaudesta jonka Äitini opetti
Rakkaudesta jonka Äitinä tunnen

Voin kertoa kaikista niistä loputtomista rakkauksistani,
Niistä mitkä loppumattomuudessaan kuitenkin loppui

Voin kertoa elämästä keskellä rakkautta,
Siitä rakkaudesta jota on kaikkialla
Rakkaudesta jonka annan loppua

Rakkaudesta joka kestäisi kaiken yli,
Rakkauksista joiden siivet eivät kantaneetkaan

Jotain minusta, rakkaudesta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot