Kaikki se minkä takana seisot
Olet vakaasti päättänyt pysyä niiden sanojen takana
Olet päättänyt taistella äänesi kuuluviin
Vaan kun käännät hetkeksi selkäsi
Takaisin palatessasi huomaat
Se minkä takana seisoit olikin tyhjyyttä
Seisoit sanojen takana
Mutta omat sanasi pettivätkin sinut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi