Hetkisen luulin taas ettet poissa ollutkaan
Hetken pienen tunsin tulevaisuuden
Kunnes jokin rikkoi hauraan rakkauden hetken
Todellisuus
Se tuli ja raateli meidät irti toisistamme
Ikävä, yksinäisyys, kaipuu
Ne tulevat kutsumatta sydämeeni
Ne vievät minua mukanaan
Kunnes tulet ja saatat minut kotiin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi