En tiedä miksi kirjoitan tästä
Mutta joskus olin kirjoittanut makaavani suihkun lattialla
Pesten synnit ja likaiset tekoni pois
Teen sitä vieläkin
Itken, suren, olen syntinen tai likainen
Aina löydän itseni tuskissani suihkuni lattialla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi