keijujen kevättä

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
valoa tulvillaan
on lumen peittämä keväinen maa
auringon säteet sen aikaan saa
pienet tuikut hangella hohtamaan                     
yön hiljaisena hetkenä  kuulla voit
kevään keijut kun yössä karkeloi
luonto herää talven unestaan
kevät etenee huumaavaa vauhtiaan 
se sulattaa routaisen maan
pian juoksee purot valtoimenaan
jo metson laulu soi
se koppelostaan unelmoi
teeret suolla pulinaa pitää
ei niiden intoa pysäytä mikään
valo mitä aikaan saitkaan
ilmassa lemmen juhlan taikaa
talven turkki jo aika vaihtaa 
kevään heleisiin vaatteisiin
pois talven pimeys siirtyy
kevään valo maisemaan piirtyy
tervetuloa kevät keijuineen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät tulee kun sen aika on, ei siihen enää pitkään mene.
 

Käyttäjän kaikki runot