nuori olin

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
18
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 11.5.2024 11:43

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
 Muistan silmiesi sinen
katseesi hellyyden
Tunnen vieläkin sen
silmiesi polttehen

Kuulin naurusi sun
ilon,sävyt sen
kuin shampanja kuplien
täytit maailmani

Tunsin huuliesi kosketuksen
hehkun,pehmeyden
Kuin leikiten
veit mun sydämein

Muistan eron hetken
haikeuden,kyyneleet
niin nuori oli rakkauteni
se hiljaa kuihtui pois
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, mutta varsin tuttuja tunteita monelle.
 

Käyttäjän kaikki runot