Kahden kuun aikaan kutoutuu yön ylle valon hellä kangas, syli, jossa jokainen kehrätty säie paljastaa lopulta merkityksensä Miten sopiva olen sinun hiallasi viimein lepäämään oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.9.2024 7:19 New England Lyhyistä sanoista riippumatta tässä makaa pitkä ja syvä rauhallisuus, hento ote kaiken merkityksellisyydelle. Aivan kuin ne pisteet lähenisivät ja antaisivat palonsa loistaa sisimmässään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.9.2024 21:41 Star Kerrassaan upeaa, paljon on ihmeellistä maailmassa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut